Ko smo mi


Naša priča

KaBARilo Web Design Solution postoji od 2007 godine. Prvenstveno se bavi izradom internet prezentacija, a ujedno i grafičkim dizajnom i digitalnom fotografijom, gdje posjeduje višegodišnje iskustvo radeći u renomiranoj Barskoj firmi koja se bavi foto i video produkcijom i grafikom.

U vremenu ekspanzije interneta u prilici smo Vam ponuditi visoko kvalitetnu izradu interent prezentacija, koristeći najsavremenije programe, što Vam pruža sigurnos u kompatibilnost Vaše prezentacije na interentu. Dugogodišnje iskustvo u oblasti fotografije i grafičkog dizajna Vam takođe pruža sigurnost da ćete uz našu ideju na internetu biti prepoznatljivi sa jedinstvenim idejnim rešenjima Vašeg sajta.

Kao i što smo ranije napomenuli nudimo Vam i izradu koroprativnih rešenja, kao što su idejna rešenja Vašeg logotipa firme, fascikle, kuverte, memoranduma i sve ono što čini standard prepoznatljivosti jedne ozbiljne kompanije.Da sve ovo nije samo priča uvjerićete se pregledom našeg Portfolija, gdje možete pogledati sve naše dosadašnje projekte, prvenstveno u izradi web prezentacija.

KORISNIČKA PODRŠKAPODRŠKA TELEFONOM

Svim našim korisnicima nudimo tehničku podršku putem telefona svakog radnog dana od 08-22h. Subotom i nedeljom od 10-17h.E-MAIL PODRŠKA

Naši korisnici nas mogu kontaktirati i putem maila 24/7/356. Mi ćemo Vam u najraćem roku odgovoriti i pokušati da riješimo eventualni problem.